Aperitive

Reteta Saratele cu ansoa si masline

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Aceasta reteta de saratele este una deosebita. Pentru a prepara aceste aperitive avem nevoie de masline, ansoa file, branza si margarina.

ingrediente

   125 gr faina
   125 gr branza Cheddar
   100 gr margarina (sau unt)
   50 gr masline fara samburi
   1 conserva de 55 gr de ansoa file

mod de preparare

Aceasta reteta de saratele este una deosebita. Pentru a prepara aceste aperitive avem nevoie de masline, ansoa file, branza si margarina. Se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie si se amesteca pana se formeaza o coca. Daca se foloseste unt, trebuie sa fie la temperatura camerei (se pune 10 sec. la microunde). Daca nu este robot, se toaca maslinele si fileurile de ansoa foarte marunt, dupa care se amesteca cu restul de ingrediente pana se formeaza o coca. Aluatul rezultat se inveleste in folie de plastic si se da la frigider o jumatate de ora. Se incalzeste cuptorul, se presara generos faina pe masa de lucru si se intinde coca cam de 3-4 mm grosime si se taie in forma dorita. Se coc cca 12 min pana incep sa se maroneasca marginile.


Se servesc ca gustare ori aperitiv.

Incearca si Pizza cu salam uscat si porumb
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu ansoa si masline" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.