Curatam perele de samburi si casuta lor, apoi le taiem felii. Asezam in cratita feliile de pere in straturi, alternand cu straturi de zahar astfel in
mod de preparare
Curatam perele de samburi si casuta lor, apoi le taiem felii. Asezam in cratita feliile de
pere in straturi, alternand cu straturi de zahar astfel incat ultimul strat sa fie zahar. Acoperim cu folie si lasam 24h la macerat, in frigider. Punem pe foc mediu si amestecam cu lingura de lemn(cam 60 minute). Verificam consistent facand proba cu farfuria: turnam o picatura de
sirop pe farfurioara rece (tinuta in frigider), trebuie sa capete consistenta. Turnam fierbinte in borcane, acoperim si lasam 15 minute, sa stea pe capac, dupa care intoarcem borcanele.
Este delicioasa cu paine sau ca in imagine pe niste mini tarte. Alte
retete de dulceata recomandate:
Incearca si Dulceata de cirese
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de pere" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Dulceata
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe