Dulceata de portocale se poate prepara foarte simplu si se foloseste la prajituri, deserturi si chiar si la unele mancaruri. Se spala portocala foarte bine.
Se taie capetele.
Se taie in opt sferturi si se taie cu robotul de bucatarie.
Se adauga intr-o oala cu apa si zaharul si se da la foc 15 minute amestecand des.
Se toarna intr-un borcan ,dupa ce s-a racit.
Se pastreaza la frigider.
Dulceata de portocale se poate servi cu paine sau la prajituri.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe