Conserve in otet

Reteta Ardei iuti in otet

portii reteta 10 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 10m 
anca e. voicu postat de
Postat pe: 04-09-2017
Adaugă în cartea de bucate
Ardei iuti in otet cu mirodenii

ingrediente

10 portii

   1 kg ardei iuti
   1 litru apa
   250 ml otet
   1 lingurita sare
   1 lingurita zahar
   1 plic (100 g) mix mirodenii: foi de dafin
   boabe de piper
   boabe de mustar
   marar si coriandru

mod de preparare

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte.
Separat, se pun la fiert apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii dupa gust si preferinte, se lasa sa fiarba cam 10 minute.

Se toarna lichidul fierbinte peste ardeii iuti (avand grija sa asezam sub borcane cutite ca sa nu crape borcanele) se pun capacele, se intorc cu capul in jos si se lasa sa se raceasca, apoi se depoziteaza la loc racoros.

Timp total: 20 min
Portii: eu am obtinut: 1 borcan mic (de 300 g), unul de 700 g si unul de 1.5 kg cu ardei iuti.

Pofta Buna!

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/09/ardei-iuti-in-otet.html
Incearca si Salata cu ghebe
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti in otet" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Conserve in otet

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.