Zacusca cu vinete si morcov este o varianta speciala, ce merita incercata! Pentru aceasta se spala toate legumele si se curata, morcovii se fierb de jumatate in apa cu sare apoi se toaca in robot sau masina de tocat, vinetele se coc si se lasa la scurs apoi se toaca.
Intr-o oala se pune 500 ml ulei si ceapa tocata, in alta restul de ulei si gogosarii si se lasa sa se caleasca. Se rastoarna apoi o compozitie peste cealalta, se adauga bulionul, morcovii si vinetele si se lasa sa fiarba 2 ore la foc mic. Zacusca se condimenteaza dupa gust, se pun foi de dafin apoi se toarna in borcane spalate si uscate. Se fierb in duns a doua zi si se pun in paturi apoi se depoziteaza in camara.
Zacusca cu vinete si morcov se serveste cu paine simpla sau prajita
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe