Zacusca

Reteta Zacusca de popinci (ciuperci)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Zacusca de popinci (ciuperci) se pune fierbinte in borcan, apoi sterilizam timp de 30 de minute, dupa care le acoperim cu paturi si le lasam pana a doua zi.

ingrediente

   5 kg gogosari
   3 kg ceapa
   2 kg morcov
   3 kg popinci
   2 l de suc de rosii
   1
   5 – 2 l ulei
   sare
   piper
   foi de dafin si
   2 linguri de zahar.

mod de preparare

Pentru zacusca de popinci (ciuperci) gogosarii ii curatam si ii dam prin masina, ceapa calita o dam prin masina, fierbem morcovul si il tocam prin masina, popincile le fierbem si le tocam.Se pun toate la un loc sa fiarba pe plita, la foc domol, amestecam ca sa nu se prinda, pana se ridica uleiul deasupra. Fierbinte, le punem in borcane, apoi sterilizam timp de 30 de minute, dupa care le acoperim cu paturi si le lasam pana a doua zi.


Zacusca de popinci se serveste pe paine.

Incearca si Zacusca de legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de popinci (ciuperci)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Zacusca

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.