O salata delicioasa langa o tocanita sau o friptura .
Conopida o desfacem buchetele mici , o lasam jumatate de ora in apa rece apoi o punem intr-o strecuratoare la scurs.
Spalam si curatam gogosarii de cotoare si seminte si ii taiem fideluta.
Tocam varza alba si rosie.
Curatam si spalam morcovul si telina si le dam pe razatoarea mare.
Amestecam toate legumele intr-un vas mare.
Punem otetul ,uleiul,zaharul si sarea la fiert .Lasam sa dea cateva clocote si il turnam fierbinte peste legume.
Adaugam piper dupa gust .
Lasam la macerat 24 de ore.In acest interval avem grija sa amestecam de cateva ori in salata.
A doua zi punem salata cu tot cu zeama in borcane curate si sterilizate.Depozitam borcanele in camara sau beci.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii