Visinele se spala, se curata de samburi si se pun intr-un vas, amesteca cu zaharul si cu aspirina pisata marunt. Se amesteca din cand in cand si se l
Visinele se spala, se curata de samburi si se pun intr-un vas, amesteca cu zaharul si cu aspirina pisata marunt. Se amesteca din cand in cand si se lasa in castron pana cand se topeste tot zaharul. Se pun apoi in borcane, se sigileaza si se pastreaza in loc racoros.
Se folosesc la diverse prajituri sau torturi.
Alte retete:
Prajitura snikers
Lapte de pasare
Saratele

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii