Ciupercile se curata, se spala bine si se pun intregi la fiert. Dupa ce au fiert se clatesc si se scurg bine de apa. Morcovii se pun la fiert necurat
Ciupercile se curata, se spala bine si se pun intregi la fiert. Dupa ce au fiert se clatesc si se scurg bine de apa.
Morcovii se pun la fiert necuratati. Dupa ce au fiert se curata si se taie rondele.
Ceapa se curata, se taie pestisori si se opareste in apa clocotita
Gogosarii si ardeii se curata si se feliaza, felii nu prea groase.
Uleiul, zaharul si otetul se pun impreuna pentru a forma sosul.
Imediat dupa ce s-a topit zaharul se pun ardeii, gogosarii si ceapa oparita.
Se fierb pana se inmoaie bine .
Dupa ce s-au inmuiat ceapa, ardeii si gogosarii se adauga morcovii rondele si ciupercile si se mai lasa 15 minute, dupa care se potriveste de sare si se adauga piperul boabe.
Se pune de fierbinte in borcane si se sterilizeaza. (Eu am pus de fierbinte si le-am lasat la autosterilizare. Nu am dat gres niciodata).
Propusa de Julix 2007
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii