Ciupercile se curata, se spala bine si se pun intregi la fiert. Dupa ce au fiert se clatesc si se scurg bine de apa. Morcovii se pun la fiert necurat
Ciupercile se curata, se spala bine si se pun intregi la fiert. Dupa ce au fiert se clatesc si se scurg bine de apa.
Morcovii se pun la fiert necuratati. Dupa ce au fiert se curata si se taie rondele.
Ceapa se curata, se taie pestisori si se opareste in apa clocotita
Gogosarii si ardeii se curata si se feliaza, felii nu prea groase.
Uleiul, zaharul si otetul se pun impreuna pentru a forma sosul.
Imediat dupa ce s-a topit zaharul se pun ardeii, gogosarii si ceapa oparita.
Se fierb pana se inmoaie bine .
Dupa ce s-au inmuiat ceapa, ardeii si gogosarii se adauga morcovii rondele si ciupercile si se mai lasa 15 minute, dupa care se potriveste de sare si se adauga piperul boabe.
Se pune de fierbinte in borcane si se sterilizeaza. (Eu am pus de fierbinte si le-am lasat la autosterilizare. Nu am dat gres niciodata).
Propusa de Julix 2007
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii