a) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza compozitia intr-o forma de
a) Blat:
1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt.
2. Se aseaza compozitia intr-o forma de 20x28 la 180°C.
3. Se scoate dupa 20 min si se lasa la racit.
b) Crema:
1. Se pun pe foc laptele, untul si grisul pana la ingrosare.
2. Se adauga extractul de vanilie, zaharul si nuca de cocosul.
3. Se pune peste blatul racit
c) Glazura:
1. Se topeste ciocolata si se toarna peste crema.
Reteta a fost propusa de Otti cu ajutorul pozelor de la lily
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii