a) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza compozitia intr-o forma de
a) Blat:
1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt.
2. Se aseaza compozitia intr-o forma de 20x28 la 180°C.
3. Se scoate dupa 20 min si se lasa la racit.
b) Crema:
1. Se pun pe foc laptele, untul si grisul pana la ingrosare.
2. Se adauga extractul de vanilie, zaharul si nuca de cocosul.
3. Se pune peste blatul racit
c) Glazura:
1. Se topeste ciocolata si se toarna peste crema.
Reteta a fost propusa de Otti cu ajutorul pozelor de la lily
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii