a) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza compozitia intr-o forma de
a) Blat:
1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt.
2. Se aseaza compozitia intr-o forma de 20x28 la 180°C.
3. Se scoate dupa 20 min si se lasa la racit.
b) Crema:
1. Se pun pe foc laptele, untul si grisul pana la ingrosare.
2. Se adauga extractul de vanilie, zaharul si nuca de cocosul.
3. Se pune peste blatul racit
c) Glazura:
1. Se topeste ciocolata si se toarna peste crema.
Reteta a fost propusa de Otti cu ajutorul pozelor de la lily
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCui nu ii plac bomboanele de ciocolata? Cu aceasta reteta puteti sa va faceti singuri bomboanele de ciocolata, cu ce fel de...
Bomboane de ciocolataDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii