Prajitura preferata a baiatului meu
Preparare crema de rahat:
Se da rahatul prin masina de carne, la fel si lamaia intreaga si se pune totul, la foc mic, intr-o oala cu fund dublu sa nu se lipeasca de fundul oalei si sa capete un gust neplacut. Cand a inceput sa se transforme intr-o pasta groasa, se ia de pe foc si se adauga margarina taiata cuburi si se amesteca pana ce margarina se topeste.
Preparare crema de ciocolata:
Se pune ciocolata alba rupta in cuburi, impreuna cu frisca lichida si esenta de vanilie pe foc foarte mic, amestecand continuu; dupa ce s-a topit, se ia de pe foc si se adauga margarina cuburi, se amesteca pana ce se topeste margarina.
Cremele se pun calde intre foi, dupa preferinta, apoi se asaza un blat din lemn peste ele, pentru cateva ore, sa se preseze foarte bine.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii