Este una din retelele mele favorite.
Separi ouale. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat pana devine isi dubleaza volumul apoi adaugi uleiul mai mixezi putin si apoi agaugi laptele si faina si le mixezi in continuare pana se amesteca toate bine. La urma pui praful de copt dizolvat in putina zeama de lamaie sau otet. Albusurile se bat spuma cu praful de sare pana se intaresc si apoi se amesteca cu compozitia obtinuta de mai sus.Compozitia se imparte in doua in una pui cacao si cealalta ramane asa galbena.Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina pui compozitia cu cacao si apoi cea galbena invatind cu o lingura in ambele compozitii pana devine asa cu dungi, sa zicem(sau pui alternativ o lingura din compozitia galbena si una din cea maro).La urma pui ciresele fara samburi si o lasi la cuptor cam.25-30 minute. Dupa ce se raceste o pudrezi cu zahar pudra. Este o prajitura foarte usoara si rapida si chiar foarte gustoasa.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de brad
Comentarii