Este una din retelele mele favorite.
Separi ouale. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat pana devine isi dubleaza volumul apoi adaugi uleiul mai mixezi putin si apoi agaugi laptele si faina si le mixezi in continuare pana se amesteca toate bine. La urma pui praful de copt dizolvat in putina zeama de lamaie sau otet. Albusurile se bat spuma cu praful de sare pana se intaresc si apoi se amesteca cu compozitia obtinuta de mai sus.Compozitia se imparte in doua in una pui cacao si cealalta ramane asa galbena.Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina pui compozitia cu cacao si apoi cea galbena invatind cu o lingura in ambele compozitii pana devine asa cu dungi, sa zicem(sau pui alternativ o lingura din compozitia galbena si una din cea maro).La urma pui ciresele fara samburi si o lasi la cuptor cam.25-30 minute. Dupa ce se raceste o pudrezi cu zahar pudra. Este o prajitura foarte usoara si rapida si chiar foarte gustoasa.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii