Deserturi racoritoare de vara
Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se mixeaza la robot la viteza mare cu un varf de cutit de sare, pana se obtine o bezea densa, dupa care se adauga zaharul putin cate putin, continuand mixarea pana la topirea completa a zaharului. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si esenta pana se obtine o pasta densa. Peste aceasta pasta de galbenusuri se adauga pasta de albusuri si se amesteca cu o paleta de sus in jos.
Peste faina se pune praful de copt, se omogenizeaza si se toarna peste compozitie, putin cate putin, se continua amestecarea usor pana la omogenizarea completa a compozitiei.
Intr-o tava se pune hartie de copt, peste hartie se pune compozitia, peste compozitie se pun felii de piersici si migdale trase in ciocolata, apoi se da tava la cuptorul incalzit, pentru circa 50 minute,cand este rumena este semn ca este gata, se scoate tava de la cuptor si se pudreaza cu zahar vanilat din belsug. Se portioneaza dupa racirea completa.
Sa aveti pofta, dragilor!
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradEste o ciorba foarte buna de facut iarna cand avem zeama de varza.
Ciorba de oase cu zeama de varzaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii