Prajitura cu visine

Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat cu mixerul si se adauga zaharul si praful de copt. Galbenusurile se amesteca cu apa, uleiul, sa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 200 g. zahar
  • 200 g. faina
  • 100 ml. ulei
  • 50 ml. apa
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 kg. visine
  • sare
  • 1 plic praf de copt stins in otet

Mod de preparare

Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat cu mixerul si se adauga zaharul si praful de copt. Galbenusurile se amesteca cu apa, uleiul, sarea, zaharul vanilat si se toarna peste albusuri impreuna cu faina. Se pune intr-o tava unsa cu ulei, peste care se pun visinile fara simburi si date prin faina. Se da la foc potrivit, cca. 30 minute.
Se servste frisca

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci