Pentru prajitura Noapte si Zi va trebuie oua, zahar, faina, ulei, cacao. Este un desert delicios.
Pentru prajitura Noapte si Zi se bat galbenusurile cu putin zahar, apoi adaugam uleiul si laptele, alternativ cu faina, dupa care se pun cacaoa, doua linguri de zahar vanilat si praful de copt nestins. Se amesteca bine, apoi se coace in tava tapetata cu faina. Dupa ce s-a copt pe trei sferturi, o scoatem, o ungem cu gem, apoi adaugam deasupra albusurile batute, dupa care o dam iar la copt pana se intareste albusul.
Prajitura Noapte si Zi se serveste dupa ce s-a racit.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii