Tocanita de vara

Tocanita de vara este o mancare usoara de legume, perfecta in zilele calde. Seamana cu un ghiveci de legume si poate fi usor adaptata si cu alte legume preferate.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Tocanita de vara

Ingrediente

  • 4 rosii
  • 2 ardei
  • 2 dovlecei
  • 2 pulpe de pui
  • sare
  • piper
  • 2-3 catei de usturoi
  • alte legume - dupa preferinte
  • marar

Mod de preparare

Se pun pulpele de pui la fript in tigaie, fara ulei.

Dupa ce-si schimba culoarea se pun peste ele dovleceii, ardeii si rosiile taiate, se adauga o cana de apa si se lasa la fiert cca 30 min.

Spre final se pune usturoi taiat felii; se potriveste de sare si piper, se pune marar tocat si se mai lasa pe foc circa 5 minute.


Tocanita de vara se serveste cu mamaliga. Este o mancare usoara de vara.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori