Paine facuta in casa va da garantia ca ingredientele folosite nu va pot face rau. Aceasta reteta de paine este una foarte simpla. Aveti nevoie de faina, drojdie si ulei.
Painea facuta in casa va da garantia ca ingredientele folosite nu va pot face rau. Pentru ca sa fiti siguri ca familia voastra consuma doar produse sanatoase incercati sa faceti paine acasa. In interiorul compozitiei se adauga drojdia,zaharul si ulei si se framanta usor pana se obtine un aluat pufos si nelipicios.Se lasa la sa creasca timp de o ora. Compozitia crescuta se aseaza intr-o tava de paine care inprealabil a fost unsa cu ulei si tapetata cu faina si se mai lasa 10 minute sa se relaxeze. Se introduce in cuptorul incins si se lasa cca.1 ora. Pofta buna.
Calda este delicioasa, rece este chiar gustoasa.
Alte retete de paine recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii