Cupercile bine spalate si tocate si frunze de marar, patrunjel si telina se pun la fiert in vin alb sec si zeama de lamaie in raport de 0,5%, numai c
Cupercile bine spalate si tocate si frunze de marar, patrunjel si telina se pun la fiert in vin alb sec si zeama de lamaie in raport de 0,5%, numai cat sa acopere ciupercile se pune la fiert la foc mic circa 15 min. Se strecoare si se pune esenta in sticlute pe care le sterilizam in baie de aburi circa 30 de minute. Se pastreaza la rece.
La prepararea sosurilor pentru vanat
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii