Se poate face dintr-o singura specie de ciuperci sau combinate. Ciupercile trebuie sa fie foarte proaspete. Dupa ce au fost curatate de resturi vegeta
Se poate face dintr-o singura specie de ciuperci sau combinate. Ciupercile trebuie sa fie foarte proaspete. Dupa ce au fost curatate de resturi vegetale si pamant, ciupercile se spala in mai multe ape si se usuca. Se trec de mai multe ori prin masina de tocat, se pun intr-un saculet de panza deasa si se pune la presat ca sa se scurga sucul din ele. Acest suc se pune in vase cu pereti dubli sau in baie de abur si se fierb la temperatura de circa 100-110 grade timp de 30 de minute. Se pune in sticlute si se sterilizeaza.
Se foloseste la prepararea supelor, soteurilor, salate, sosuri etc.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii