Ciupercile se curata, se spala si se taie in felii subtiri. Se pun apoi intr-un vas cu unt incins si cateva linguri de zeama de carne. Se adauga patr
Ciupercile se curata, se spala si se taie in felii subtiri. Se pun apoi intr-un vas cu unt incins si cateva linguri de zeama de carne. Se adauga patrunjelul tocat si se lasa totul sa fiarba inabusit pana se inmoaie ciupercile. Separat, intr-un alt vas se pune la rumenit o lingura de faina cu o lingura de unt si se stinge cu zeama de carne. Se adauga ciupercile si 2-3 linguri de smantana, dupa care se sareaza, se pipereaza, se adauga zeama de la o lamaie si se lasa sa mai dea in cateva clocote.
Se serveste cald.
Alte retete:
Ravioli cu ciuperci si sos de smantana Muschi de porc la cuptor Friptura de vita la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii