Sos de maioneza

Galbenusurile tari si cele crude se amesteca bine intr-un vas adanc, se pune peste ele o lingura de mustar si se amesteca cu uleiul adaugat treptat. S

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 galbenusuri tari
  • 2 galbenusuri crude
  • o cana de ulei
  • o lamaie
  • sare
  • 1 lingura de mustar
  • 1 cartof fiert in coaja

Mod de preparare

Galbenusurile tari si cele crude se amesteca bine intr-un vas adanc, se pune peste ele o lingura de mustar si se amesteca cu uleiul adaugat treptat. Se obtine o maioneza groasa, care se subtiaza cu zeama de la

o lamaie. Cartoful, curatat si maruntit bine cu furculita, se adauga peste maioneza, se pune sare, se mai amesteca putin.
Se serveste langa peste sau legume rasol.

Alte reteta sos recomandate

Sos ciuperci

Sos de spanac

Sos tartar

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori