Sosul de castraveti murati este foarte gustos si simplu de preparat. Il puteti folosi ca si dressing la salate sau langa mancarurile cu carne.
Vreau sa va impartasesc o retete de sos rece, aperitiv, care merge de minune cu oua fierte, fripturi, mezeluri si...cum va place!
Castravetii murati se dau pe razatoare, se storc si se aseaza intr-un castron. Adaugam mustarul, sarea si piperul, iaurtul si patrunjelul tocat si se amesteca. Sosul este gata pentru a fi servit! Se pastreaza la frigider chiar si pentru mai multe zile!
Sosul de castraveti murati este foarte gustos si usor, aduce un plus de rafinament la aperitive si fripturi. Sper sa incercati si voi!
Acesta reteta este scrisa de Ana pentru concursul media-content. Si tu poti publica retete pe culinar.ro si ai sansa de a castiga un Iphone sau un Ipad.
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaRulada cu mere si scortisoara este o prajitura delicioasa de sezon. Merita incercat, cu atat mai mult ca necesita doar 30 de...
Rulada cu mere si scortisoaraPlachia, una dintre cele mai simple si delicioase retete cu peste.
Plachie de crapRulada aperitiv Aurica este delicioasa! Pe langa faptul ca puteti adapta umplutura dupa bunul plac, rulada aperitiv este un...
Rulada aperitiv AuricaEste genul de tarte aperitiv pe care le faci in doi timpi si trei miscari, mai ales daca ai musafiri sau pur si simplu vrei...
Tarta aperitiv cu feta, rucola si rosiiAstazi am pregatit o reteta super simpla de placinte pufoase la tigaie, cu umplutura delicioasa de telemea, branza de burduf...
Aperitiv placinte la tigaie cu telemea si branza de burdufDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii