Sos de unt Maitre D’Hotel

Pentru sos de unt Maitre D’Hotel untul se framanta intr-un vas impreuna cu patrunjelul verde, sarea, piperul si sucul de lamaie.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 500 g:
  • unt - 475 g
  • lamaie - 75 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • piper alb macinat si sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru sos de unt Maitre D’Hotel untul se framanta intr-un vas impreuna cu patrunjelul verde, sarea, piperul si sucul de lamaie, pana se obtine o compozitie omogena.

Sosul de unt Maitre D’Hotel se serveste rece, ca element de gust si decor la preparatele din carne de vita, pui si peste.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori