Sos de unt Maitre D’Hotel

Pentru sos de unt Maitre D’Hotel untul se framanta intr-un vas impreuna cu patrunjelul verde, sarea, piperul si sucul de lamaie.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 500 g:
  • unt - 475 g
  • lamaie - 75 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • piper alb macinat si sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru sos de unt Maitre D’Hotel untul se framanta intr-un vas impreuna cu patrunjelul verde, sarea, piperul si sucul de lamaie, pana se obtine o compozitie omogena.

Sosul de unt Maitre D’Hotel se serveste rece, ca element de gust si decor la preparatele din carne de vita, pui si peste.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc