Sos moldovenesc

Se amesteca uleiul cu otet, sare, piper si se freaca bine. Se lasa la rece. Se toaca foarte marunt toate verdeturile si ceapa. In momentul in care se

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 jumatate pahar ulei
  • 4 lingurite otet
  • patrunjel verde
  • tarhon
  • hatmatuchi
  • 1 ceapa mica
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se amesteca uleiul cu otet, sare, piper si se freaca bine. Se lasa la rece. Se toaca foarte marunt toate verdeturile si ceapa. In momentul in care se serveste se amesteca verdeturile cu sosul de ulei. In caz contrar verdeturile si ceapa se inmoaie prea tare si nu mai este nici gustos, nici estetic, nici apetisant.


Se serveste langa fripturi.

Alte retete:

Zacusca de ciuperci

Galuste cu prune

Placinta cu dovleac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc