Sos moldovenesc

Se amesteca uleiul cu otet, sare, piper si se freaca bine. Se lasa la rece. Se toaca foarte marunt toate verdeturile si ceapa. In momentul in care se

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 jumatate pahar ulei
  • 4 lingurite otet
  • patrunjel verde
  • tarhon
  • hatmatuchi
  • 1 ceapa mica
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se amesteca uleiul cu otet, sare, piper si se freaca bine. Se lasa la rece. Se toaca foarte marunt toate verdeturile si ceapa. In momentul in care se serveste se amesteca verdeturile cu sosul de ulei. In caz contrar verdeturile si ceapa se inmoaie prea tare si nu mai este nici gustos, nici estetic, nici apetisant.


Se serveste langa fripturi.

Alte retete:

Zacusca de ciuperci

Galuste cu prune

Placinta cu dovleac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori