Ciorba de rosii cu fidea

Zarzavatul se curata, se spala si se taie cubulete. Se pune apoi la fiert in apa cu sare si ulei. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert inabusit

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1-2 ardei
  • 2 morcovi
  • 1 l suc de rosii
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • zeama de lamaie
  • 100 gr fidea
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura leustean

Mod de preparare

Zarzavatul se curata, se spala si se taie cubulete. Se pune apoi la fiert in apa cu sare si ulei. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert inabusit. Se adauga sucul de rosii si se mai lasa la fiert 10-15 minute, iar in ultimele 5 minute se adauga fideaua. Se stinge fcul, se adauga verdeata si zeama de lamaie.


Se serveste calda.

Alte retete:

Ciuperci umplute Mancare de mazare Supa de galuste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc