Zarzavatul se curata, se spala si se taie cubulete. Se pune apoi la fiert in apa cu sare si ulei. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert inabusit
Zarzavatul se curata, se spala si se taie cubulete. Se pune apoi la fiert in apa cu sare si ulei. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert inabusit. Se adauga sucul de rosii si se mai lasa la fiert 10-15 minute, iar in ultimele 5 minute se adauga fideaua. Se stinge fcul, se adauga verdeata si zeama de lamaie.
Se serveste calda.
Alte retete:
Ciuperci umplute Mancare de mazare Supa de galuste
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii