Aluaturi

Reteta Aluat pentru pateuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Din ingredientele enumerate, inafara de unt, se framanta un aluat. Se lasa sa se odihneasca aproximativ doua minute, apoi se face sul si se imparte i

ingrediente

   1 ou
   1 lingura otet
   1 cescuta cu lapte sau sifon
   3 linguri ulei
   2 linguri smantana
   1 praf de sare
   faina
   unt

mod de preparare




Din ingredientele enumerate, inafara de unt, se framanta un aluat. Se lasa sa se odihneasca aproximativ doua minute, apoi se face sul si se imparte in sase bucati. fiecare bucata se intinde, dupa care se unge cu untul frecat spuma. Bucatile se pun apoi una peste alta iar bucata obtinuta se strange in patru. Se pune la frigider aproximativ jumatate de ora, apoi se intinde o foaie mai groasa si se taie in forme dreptunghiulare sau patrate. Umplutura se pune pe o jumatate de patrat si se acopera cu cealalta jumatate. Se pun apoi pateurile obtinute la cuptor, la foc mare.
Se servesc calde.


Alte retete:





Papanasi fierti


Chec pufos


Placinta de dovleac
Incearca si Branzoaice gustoase
Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat pentru pateuri" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aluaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.