Aluaturi

Reteta Foi de strudel umplute, glasate cu vin rosu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru foile de strudel umplute, glasate cu vin rosu aveti nevoie de 200 g paste fierte, 500 g branza de vaci.

ingrediente

   200 g paste fierte
   500 g branza de vaci
   100 g stafide
   coaja de portocala
   200 g zahar
   5 galbenusuri
   o lingura de scortisoara
   2 pachete de vanilie si
   5 albusuri batute spuma
   300 g vin rosu si
   150 g zahar

mod de preparare

Pentru foile de strudel umplute, glasate cu vin rosu se aseaza intre foi de strudel, stropite cu ulei, compozitia din paste cu branza, se da la cuptor timp de patruzeci de minute, apoi, la final, se pudreaza cu zahar. Se portioneaza si se serveste cu sos de vin rosu pe deasupra. Se pune in tigaie o lingura de faina alba si amestecam pana se usuca bine, dupa care stingem cu 300 g vin rosu si 150 g zahar. Amestecam pana obtinem o crema ca smantana.


Foile de strudel umplute, glasate cu vin rosu se servesc cu sosul facut din zahar si vin rosu.

Incearca si Sacul lui Mos Craciun
Daca ti-a placut reteta noastra "Foi de strudel umplute, glasate cu vin rosu" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aluaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.