Aluaturi

Reteta Inimioare cu ovaz, ciocolata si banane

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 30m 
ladydi postat de
Postat pe: 05-03-2018
Adaugă în cartea de bucate
Din dragoste pentru dieta am gatit aceste delicioase inimioare. Merita incercate.

ingrediente

6 portii

   500 g fulgi de ovaz
   4 banane coapte
   2 oua
   100 g ciocolata neagra
   50 g unt
   1 plic praf de copt
   esenta vanilie
   esenta de rom

mod de preparare

Dam fulgii de ovaz la robot pana devin faina, curatam bananele, le zdrobim cu furculita si le batem cu ouale.
Maruntim ciocolata si o topim impreuna cu untul la bain marie sau la cuptorul cu microunde (in reprize de 30 de secunde, amestecand intre 2 reprize).
Adaugam ciocolata topita, impreuna cu esentele de vanilie si de rom, peste compozitia de banane, incorporam praful de copt, apoi faina de ovaz.
Compozitia obtinuta o turnam in forme inimioare (de briose sau orice forme dorim) si le dam la cuptor la 180 grade C, pentru cca 25-30 de minute sau pana cand trec testul scobitorii.
Dupa ce sunt gata le scoatem din forme, le asezam pe o farfurie si le acoperim cat mai bine cu o punga.
Dupa minim 30 de minute le putem servi.

Pofta buna!

Incearca si Mini tarte cu fructe
Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare cu ovaz, ciocolata si banane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aluaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.