Aluaturi

Reteta Reţetă de preparare a papanaşilor cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
beatricecristian postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Papanasi (reteta video)"
 
>
Reţetă de preparare a papanaşilor. Papanasii cu branza de vaci sunt deserturi traditionale foarte delicioase. Se amesteca intr-un castron branza de vaci, ouale, faina, sarea si untul.

ingrediente

   Reţetă de preparare a papanaşilor
   250 g branza de vaci
   2 oua
   3 linguri faina
   25 g unt
   250 ml ulei
   sare
   ½ lingurita bicarbonat de sodiu alimentar stins cu zama de lamaie

mod de preparare

Papanasii cu branza de vaci sunt deserturi traditionale foarte delicioase.


Se amesteca intr-un castron branza de vaci, ouale, faina, sarea si untul. Se fac cu mana chiftele din aluat care se gauresc la mijloc, se dau prin faina si se prajesc in ulei.


Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti, se scot pe un servetel.


Papanasii cu branza de vaci se servesc calzi cu smantana si cu gem (capsuni, afine, zmeura).

Incearca si Reţetă de preparare a papanaşilor fierti deliciosi
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor cu branza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aluaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.