Se aleg curmale coapte dar tari , nu sunt bune cele foarte coapte. Se taie intr-o parte in lungime si li se scot samburii. In locul lui se pune marti
Se aleg curmale coapte dar tari , nu sunt bune cele foarte coapte. Se taie intr-o parte in lungime si li se scot samburii. In locul lui se pune martipan . Se inchid dandu-le forma initiala. Separat topim ciocolata impreuna cu untul si romul. Se dau curmalele prin ciocolata si se pun pe un gratar la racit.
Se pastreaza in frigider pana la servire. Sursa acestei retete este blogul culinar: furnicuta-boscodina.com
Alte retete recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii