Bomboane, figurine

Reteta Praline din curmale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
boscodina postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se aleg curmale coapte dar tari , nu sunt bune cele foarte coapte. Se taie intr-o parte in lungime si li se scot samburii. In locul lui se pune marti

ingrediente

   120 g ciocolata
   30 g unt
   putin rom
   300 g curmale(12 bucati )
   80 g martipan

mod de preparare




Se aleg curmale coapte dar tari , nu sunt bune cele foarte coapte. Se taie intr-o parte in lungime si li se scot samburii. In locul lui se pune martipan . Se inchid dandu-le forma initiala. Separat topim ciocolata impreuna cu untul si romul. Se dau curmalele prin ciocolata si se pun pe un gratar la racit.

Se pastreaza in frigider pana la servire. Sursa acestei retete este blogul culinar: furnicuta-boscodina.com


Alte retete recomandate:
Incearca si Jeleu din doua culori
Daca ti-a placut reteta noastra "Praline din curmale" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Bomboane, figurine

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.