Se bat bine cele 10 albuse pana sunt tari, se adauga zaharul pudra si se bate in continuu dupa ce este compozitia tare se adauga nuca si amoniacul diz
Se bat bine cele 10 albuse pana sunt tari, se adauga zaharul pudra si se bate in continuu dupa ce este compozitia tare se adauga nuca si amoniacul dizolvat si se amesteca usor se adauga faina. Se amesteca usor pana s-a incorporat faina si nuca se imparte compozitia in 3 parti adica pt 3 foi se coc la foc potrivit cand se scot din cuptor nu se pun una peste alta tava se unge f.f.f. bine sa nu se lipeasca de preferinta se unge cu unt. Dimensiunea tavi sa fie de 25 pe 40 de cm. Compozitia pentru foi se pun in tava cu lingura si se intinde usor tot cu lingura.
Crema se pune intr-o cratita galbenusele peste care se pune 300 gr. de zahar si vanilie se amesteca pana compozitia incepe sa se ingroase, se face pe foc moale, se i-a de pe foc si se amesteca in continuu pana ce se raceste se adauga untul si se umple foile. Deasupra se pune 2 plicuri de glazura de ciocolata din comert scrie pe plic cum se prepara.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii