Budinci

Reteta Budinca de cafea II

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb 100 ml apa cu 4 lingurite de cafea si 4 de zahar si se face o cafea tare. Se strecoara si se toarna peste miezul de paine. Cand este bine inm

ingrediente

   200 gr miez de paine
   100 ml apa
   4 lingurite cafea macinata
   4 oua
   150 gr unt
   150 gr zahar
   vanilie
   50 gr nuci
   sos de vanilie

mod de preparare

Se fierb 100 ml apa cu 4 lingurite de cafea si 4 de zahar si se face o cafea tare. Se strecoara si se toarna peste miezul de paine. Cand este bine inmuiata, painea se trece prin sita. Se freaca untul cu zaharul si se face o crema spumoasa in care se inglobeaza pasta de paine, galbenusurile, nucile si vanilia. Se bat albusurile spuma si se amesteca usor cu compozitia. Se toarna totul in forma bine tapetata si se coace in bain-marie, in cuptorul cald, la foc potrivit, timp de 50 de minute.
Se serveste cu sos de vanilie.





Alte retete de dulciuri:





Ciocolata de casa


Crema de iaurt


Tort diplomat
Incearca si Budinca cu piersici
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cafea II" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Budinci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.