Budinci

Budinca de taitei cu brinza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se prepara taiteii ca si pentru taitei cu lapte, cu deosebirea ca se taie fisii late de 1 cm. Se fierb in apa cu sare si se scurg. Brinza de vaci, dat

ingrediente

   80 gr. taitei
   100 gr. brinza de vaci
   1 ou
   1 lingura zahar
   coaja de lamiie
   sare
   5 gr. unt
   4-5 stafide

mod de preparare

Se prepara taiteii ca si pentru taitei cu lapte, cu deosebirea ca se taie fisii late de 1 cm. Se fierb in apa cu sare si se scurg. Brinza de vaci, data prin sita, se amesteca cu galbenusul de ou frecat cu zaharul, taiteii fierti, coaja de lamiie si albusul batut spuma. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt, cu care se pune sa fiarba in baie de apa. Se da la un foc potrivit 20-30 minute si, cind este gata, se rastoarna pe o farfurie. Se decoreaza cu citeva stafide deasupra.
Incearca si Orez cu fructe
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de taitei cu brinza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Budinci

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite