1. Am pus la topit, pe bain marie, 200g ciocolata diversa: menaj amaruie, cu lapte Primola, 2 batoane cu nuga si alune de padure si coa
1. Am pus la topit, pe bain marie, 200g ciocolata diversa: menaj amaruie, cu lapte Primola, 2 batoane cu nuga si alune de padure si coaja de portocala, rasa.
2. Amestecam cu telul din cand in cand, pana se topeste complet.
3. Intre timp punem intr-un castron amidonul, adaugam laptele rece si amestecam bine cu o lingura, pana se desface tot amidonul, sa nu aiba cocoloase. Se adauga peste ciocolata.
3. Luam din vasul de bain marie si punem direct pe foc mic, amestecand cu telul, din cand in cand. Se face cremoasa, dupa ce se topeste ciocolata.
4. Cand da in 2-3 clocote, se opreste focul si se adauga untul amestecand pana la topire.
5. Se pune in forme udate cu apa rece, ca sa se poata rasturna frumos.
Gustul... e divinos de ciocolatos si cremos
Pofta buna!
Speram sa va placa!
Reteta propusa de Guguluff
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradNu am mai pus la treaba de mult, friptueza Tefal Actifry;), un alt ajutor in familia mea:D Azi i-a venit randul!
Legume la ActifryIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii