Budinci

Reteta Gelee de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune 300 gr. de zahar cu un litru de vin alb bun, intr-o cratita, pe marginea focului, pana se topeste zaharul. Se adauga 10 foi de gelatina topite

ingrediente

   300 gr. de zahar
   un litru de vin alb bun
   10 foi de gelatina

mod de preparare

Se pune 300 gr. de zahar cu un litru de vin alb bun, intr-o cratita, pe marginea focului, pana se topeste zaharul. Se adauga 10 foi de gelatina topite cu putina apa fierbinte. Se impinge cratita cu totul pe foc, si cand incepe sa clocoteasca, se trage iar pe marginea aragazului si se lasa 15 minute. Se strecoara apoi printr-un servet, se toarna in forma si se lasa la rece sa se intareasca. Inainte de a rasturna, se introduce o clipa forma in apa fierbinte.
Incearca si Orez cu fructe
Daca ti-a placut reteta noastra "Gelee de vin" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Budinci

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.