Budinci

Iglu de bezea

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se tapeteaza cu hirtie o tava. Galbenusurile se bat cu 30 g zahar tos si zahar vanilat. Doua albusuri se bat cu 30 g zahar si se inglobeaza in crema d

ingrediente

   2 galbenusuri
   210 g zahar tos
   2 linguri zahar vanilat
   5 albusuri
   30 g faina
   30 g amidon
   20 g cacao
   2 linguri stafide
   250 g zmeura
   250 g inghetata de ciocolata
   250 g inghetata de cafea

mod de preparare

Se tapeteaza cu hirtie o tava. Galbenusurile se bat cu 30 g zahar tos si zahar vanilat. Doua albusuri se bat cu 30 g zahar si se inglobeaza in crema de galbenusuri. Cuptorul se incinge la 180 grade. Se amesteca faina, amidonul si cacao si se toarna in crema de galbenusuri. Se aseaza pe hirtie si se coace 15 min. Se lasa sa se racoreasca si se taie 4 cerculete.
Cuptorul se incinge la 250 grade. Se bat 3 albusuri cu 150 g zahar. Pe fiecare cerc de aluat se aseaza inghetata de ciocolata, zmeura si apoi inghetata de cafea. Se acopera cu albus si se da la cuptor 5 min.
Incearca si Tort pentru Advent
Daca ti-a placut reteta noastra "Iglu de bezea" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Budinci
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite