Budinci

Reteta Orez á la Malta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
Elena of Sweden postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe orezul cu apa si sare 10 min. Se adauga laptele, coaja de scortisoara si se fierbe incet, cu capacul deasupra 30 min. Se raceste si se adaug

ingrediente

   pentru 6 persoane: 2 dl orez ( 1 dl orez = 75 g)
   4 dl apa si putina sare
   1 lingura unt
   5 dl lapte
   1 bucatica coaja de scortisoara
   5 dl zahar (1 dl zahar = 88 g)
   2 dl smintina de frisca si 1 lingura zahar vanilat
   mandarine
   portocale sau dulceata de cirese

mod de preparare

Se fierbe orezul cu apa si sare 10 min. Se adauga laptele, coaja de scortisoara si se fierbe incet, cu capacul deasupra 30 min. Se raceste si se adauga zaharul. Inainte de a se servi se amesteca cu smintina si zaharul vanilat batute frisca.

Se serveste amestecat cu bucatele de portocale sau mandarine sau cu dulceata, alaturi.
Incearca si Budinca de clatite la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez á la Malta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Budinci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.