Pentru blat frecam galbenusurile cu zaharul, adaugam uleiul si se bate in continuare pana devine cremos, se adauga restul ingredientelor, iar la final
mod de preparare
Pentru blat frecam galbenusurile cu zaharul, adaugam uleiul si se bate in continuare pana devine cremos, se adauga restul ingredientelor, iar la final se incorporeaza albusurile batute spuma, amestecand usor sa nu se lase.
Se coace la foc mic in 3 forme separate, sa iasa 3 blaturi, sau se coace tot deodata si se taie.
Pentru crema se bate frisca. Se topeste in bain-marie ciocolata, intr-un vas cea alba, in alt vas cea neagra. Se amesteca jumatate din frisca batuta cu ciocolata alba si jumatate cu ciocolata neagra.
Asamblare: peste primul blat punem crema cu ciocolata alba, peste al doilea crema cu ciocolata neagra, iar peste ultimul blat punem jumatate crema alba, jumatate crema neagra. Cu restul de crema se imbraca tortul pe margine. La final razuim ciocolata alba si neagra.
Pofta buna !
Incearca si Prajitura cu fructe festiva
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort alb-negru" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Budinci
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe