Budinci

Reteta Tort cu fructe rege

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
maxine postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. Intinzi 2 felii de aluat, de cca 5 cm. diametru.
2. Tai 2 cercuri.
3. Le coci in cuptorul preincalzit pana cand devin aurii, apoi le scoti si le la

ingrediente

   1 pachet aluat de patiserie
   250 ml frisca lichida
   500 g fructe proaspete (capsune si kiwi)
   1 instaritor de frisca
   3 linguri zahar
   2 ciocolate mici

mod de preparare

1. Intinzi 2 felii de aluat, de cca 5 cm. diametru.


2. Tai 2 cercuri.


3. Le coci in cuptorul preincalzit pana cand devin aurii, apoi le scoti si le lasi la racit.


4. Bati frisca, adaugand intaritorul de frisca, pana obtii o crema groasa.


5. Ungi prima felie de blat cu 1/3 din spuma de frisca si deasupra pui o parte din fructe, acoperindu-le cu frisca.


6. Acoperi cu a doua felie de blat si iar pui frisca si fructe.


7. Razi ciocolata pe deasupra.
Incearca si Budinca de taitei
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu fructe rege" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Budinci

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.