Ciambella al arancia este o reteta braziliana de chec parfumat, pufos, cu un gust inconfundabil. Este un chec atat de bun ca se termina prea repede :).
1. Se bat ouale cu zaharul pana cand obtinem un rezultat cremos.
2. Se adauga uleiul, sucul de portocale, aproape toata coaja rasa de la ambele portocale (oprim un pic pt decor) si faina amestecata cu praful de copt. Se mai amesteca cu mixerul 3 minute.
3. Se pune aluatul intr-o forma de ciambella (cu gaura la mijloc) tapetata cu unt si faina si se introduce in cuptorul preinalzit la 200 grade pentru 50-55 minute (a mea a fost gata in 30 minute).
Pofta buna! Reteta Ciambella al arancia a fost propusa de Laura_A pe forum culinar.ro
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptorAdor aparatul de gofre Duraceramic Breville pe care l-am castigat la un concurs cu ceva timp in urma, asa ca l-am pus la...
Desert gofre cu visineOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii