Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Amaretto

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca nesul cu apa calduta si se indulceste cu patru lingurite de zahar. Se lasa piscoturile la inmuiat in nes cateva minute. Se asaza piscoturi

ingrediente

   16 piscoturi
   4 lingurite de nes
   8 lingurite de zahar
   200 g fulgi de migdale
   200 g ciocolata
   3 oua
   2 linguri de unt
   200 g frisca
   100 g stafide

mod de preparare

Se amesteca nesul cu apa calduta si se indulceste cu patru lingurite de zahar. Se lasa piscoturile la inmuiat in nes cateva minute. Se asaza piscoturile in patru cupe (cate patru in fiecare cupa).


Ciocolata rupta in bucati se topeste intr-un vas tinut in bain-marie. Se adauga fulgii de migdale, patru lingurite de zahar si ouale si se amesteca bine, pana cand crema se ingroasa. Se lasa apoi la racit. Se incorporeaza untul batut spuma in crema racita, omogenizandu-se bine.


Crema se distribuie in mod egal in cele patru cupe, asezandu-se peste piscoturi. Peste crema se pun stafidele, iar deasupra lor, frisca. Se orneaza cupele cu stafide si cu fulgi de migdale si se servesc reci.
Alte dulciuri retete recomandate





Galuste cu prune


Ciocolata de casa


Papanasi fierti
Incearca si Biscuiti cu cacao si lamiie
Daca ti-a placut reteta noastra "Amaretto" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.