Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Betisoare cu alune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca mai intii ouale cu zaharul, apoi se adauga celelalte ingrediente, se obtine un aluat lipicios si sfarimicios

ingrediente

   300 gr alune macinate
   300 gr zahar
   110 gr unt
   400 gr faina
   3 oua

mod de preparare

Se amesteca mai intii ouale cu zaharul, apoi se adauga celelalte ingrediente, se obtine un aluat lipicios si sfarimicios, ca sa puteti lucra cu el folositi cu incredere faina si lucrati rapid.


Se fac suluri din aluat si se taie bastonasele.


Se pun la copt, la 180 grade celsius, 15 minute.


Se trec prin abundent zahar pudra si sunt gata.


E un pic greu de lucrat aluatul, dar au fost foarte buni si s-au terminat foooarte repede.


Reteta de la care plecasem eu era cu migdala, probabil s-ar putea folosi si nuci macinate pentru cine le are.







Pofta buna!





Reteta Betisoare cu alune a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro





Alte retete de biscuiti gasiti aici:


Biscuiti cu lapte ,


Biscuiti bicolori ,


Salam de biscuiti (de post)
Incearca si Piscoturi cu lamaie
Daca ti-a placut reteta noastra "Betisoare cu alune" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.