Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Biscuiti cu diferite arome

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ingredientele se amesteca bine si aluatul obtinut se imparte in doua parti. Se poate aroma in mai multe feluri. Intr-o parte se poate pune zahar vanil

ingrediente

   1 kg faina
   1 cana de unsoare
   1 plic praf de copt
   3 oua
   1 cana de zahar
   200 ml smantana
   Pentru aromare: zahar vanilat
   cacao
   coaja de lamaie
   cocos

mod de preparare

Ingredientele se amesteca bine si aluatul obtinut se imparte in doua parti. Se poate aroma in mai multe feluri. Intr-o parte se poate pune zahar vanilat, coaja de lamaie razuita iar in cealalta parte cacao sau cam 100 g de cocos. Aluatul se da prin masina de macinat carne, pentru a le da forma de bastonas biscuitilor. Intr-o tava de copt se pune hartie de copt si se aseaza in ea bucati de aluat cam de 10 cm lungime. Se coace timp de 15-20 de minute. Sfat: in tava de copt se pun in egala cantitate biscuiti maro si deschisi, pentru ca pe biscuitii deschisi se vede mai bine cand sunt copti.
Alte retete dulciuri recomandate





Ciocolata de casa


Spuma de capsuni


Placinta cu mere
Incearca si Fursecuri
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu diferite arome" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.