Biscuitii cu susan negru sunt deliciosi si foarte potriviti pentru o gustare ori un desert. Pentru aceasta reteta de biscuiti aveti nevoie de frisca, zahar, oua, seminte de susan negru, faina
Intr-un castron incapator amestecam galbenusurile cu sarea si frisca lichida. Adaugam zaharul pudra si continuam sa amestecam. Incorporam faina si framantam un pic pana obtinem un aluat matasos. Aluatul il dam la frigider pentru 30 de minute.
Intindem aluatul intr-o foaie subtire, din care taiem biscuitei patrati mai mari sau mai mici. Pe margini ii presam usor cu furculita pentru a le da forma specifica de biscuitei. Ii presaram cu susanul negru si ii dam la cuptorul incins pentru 7minute.
Se servesc ca si gustare ori desert.Se potrivesc foarte bine la o ceasca de ceai ori cafea.
Alte retete recomandate:
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCiorbita simpla de dovlecei este o reteta de ciorba potrivita in zilele de post. Ciorba cu multe legume este usoara,...
Ciorbita simpla de dovleceiNu stiam cum sa-i zic asa ca am numit-o minunata, ca tot sunt bucataras minunat.... am facut eu niste combinatii care imi...
Prajitura MinunataIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii