Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Biscuiti de casa cu nuca de cocos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 9m 
admin postat de
Postat pe: 08-01-2016
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Biscuiti de casa cu fulgi de ovaz si stafide (reteta video)"
 

• incingeti cuptorul la 180 de grade
• untul trebuie sa fie la temperatura camerei

ingrediente

   unt calitativ - 310 g
   zahar tos - 200 g
   sare - 1/4 lingurita
   faina de cozonac - 520540 g
   esenta de cafea - 1 lingura
   oua - 2 buc mai mari
   fulgi de cocos

mod de preparare


• incingeti cuptorul la 180 de grade
• untul trebuie sa fie la temperatura camerei
• amestecati-l cu zaharul pana devine pufos
• separati galbenusurile de albusuri si adaugati galbenusurile peste zahar si unt
• adaugati esenta de cafea si sarea si folositi un mixer pentru a amesteca compozitia
• cerneti faina si adaugati-o treptat compozitiei, amestecand constant cu mixerul, pe viteza mica
• umpleti aparatul pentru biscuiti Marcato Biscuit cu aluatul si faceti discuri sau alte diverse forme pe o tava cu hartie de copt, lasand cca 3-4 cm distanta intre biscuiti
• presarati fulgii de cocos pe deasupra
• introduceti in cuptor pentru 6-9 minute, pana devin aurii (nu maro)
• scoateti din cuptor si lasati-i sa se raceasca

Pofta buna! 
Incearca si Brandy snaps
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de casa cu nuca de cocos" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.