Burgazos nu reprezinta altceva decat un preparat culinar spaniol, pe baza de castane. Este foarte usor de preparat, si reprezinta o alternativa la clasicele castane fierte.
Puneti castanele la fiert in apa cu cateva foi de dafin si cu anasonul pentru 15-20 de minute.
Scoateti-le din apa si curatati-le de coaja.
Castanele fierte se servesc pe o farfurie, pudrate cu zahar.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeUn aperitiv delicios, se poate servi cald sau rece, potrivit in orice moment!
Rulouri cu ciuperciTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosNatura are felul ei aparte de a ne încălzi trupul şi spiritul, aruncându-ne in braţe mici daruri: o zi însorită şi...
Filé de macrou în crustă de ovăz, cu rubarbă şi sos de maioneză cu leurdăIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii