Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Fursecuri cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca bine zaharul cu untul, se adauga albusul, frecind totul spuma. Se pune vanilia, alunele si faina, se amesteca bine si se toarna compozitia

ingrediente

   120 gr unt
   220 gr zahar pudra
   1 albus
   250 gr alune prajite si macinate
   4 linguri faina
   vanilie
   unt si faina pentru forma CREMA: 100g ciocolata sau 2 linguri cacao
   1 lingura zahar
   2 linguri apa
   1 lingurita rom

mod de preparare

Se amesteca bine zaharul cu untul, se adauga albusul, frecind totul spuma. Se pune vanilia, alunele si faina, se amesteca bine si se toarna compozitia intr-o tava de copt unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace la foc potrivit. Dupa ce s-a racit, foaia obtinuta se unge cu crema fierbinte. Se taie in patrate mici. Pentru crema se fierbe ciocolata cu zaharul si apa, se adauga romul si se amesteca.
Incearca si Salam de biscuiţi reţetă cu nuca sau stafide
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.