Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Fursecuri cu portocale

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se lasa untul la temperatura camerei, apoi se freaca spuma 5 minute, dupa care se adauga galbenusurile pe rind, zaharul si cojile de portocala. Cind z

ingrediente

   200 gr. unt
   200 gr. zahar
   200 gr. frisca
   400 gr. faina
   6 oua
   o lingura coaja portocala
   1 pahar cu lapte
   1 pahar cu nuci macinate

mod de preparare

Se lasa untul la temperatura camerei, apoi se freaca spuma 5 minute, dupa care se adauga galbenusurile pe rind, zaharul si cojile de portocala. Cind zaharul s-a topit, se pune laptele treptat, amestecind mereu, altfel crema se taie. Se adauga peste crema faina si se pun nucile. Din aceasta compozitie se pun fursecuri cu o lingurita pe o tava neunsa, care se da la cuptor. Cind fursecurile sint gata, se pudreaza cu zahar vanilat si se garnisesc cu frisca.
Incearca si Faguri, un dulce din copilarie
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu portocale" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite