Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Fursecuri cu portocale

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se lasa untul la temperatura camerei, apoi se freaca spuma 5 minute, dupa care se adauga galbenusurile pe rind, zaharul si cojile de portocala. Cind z

ingrediente

   200 gr. unt
   200 gr. zahar
   200 gr. frisca
   400 gr. faina
   6 oua
   o lingura coaja portocala
   1 pahar cu lapte
   1 pahar cu nuci macinate

mod de preparare

Se lasa untul la temperatura camerei, apoi se freaca spuma 5 minute, dupa care se adauga galbenusurile pe rind, zaharul si cojile de portocala. Cind zaharul s-a topit, se pune laptele treptat, amestecind mereu, altfel crema se taie. Se adauga peste crema faina si se pun nucile. Din aceasta compozitie se pun fursecuri cu o lingurita pe o tava neunsa, care se da la cuptor. Cind fursecurile sint gata, se pudreaza cu zahar vanilat si se garnisesc cu frisca.
Incearca si Fursecuri linzer
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu portocale" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite