Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Fursecuri dulci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 
Dubrovnik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se bat cu telul ouale, sarea, zahrul vanilat si zaharul pana se obtine o froasa.
Se adauga treptat faina si le, in portii mici cand una cand cealalta

ingrediente

   3 oua
   1 varf de cutit de sare
   1 pachet de zahar vanilat
   50 g zahar
   250 g faina
   150 ml
   2 lingurite rase de praf de copt
   2-3 linguri de ulei
   2 linguri de zahar pudra

mod de preparare

Se bat cu telul ouale, sarea, zahrul vanilat si zaharul pana se obtine o froasa.


Se adauga treptat faina si le, in portii mici cand una cand cealalta, si anume 200 gr de faina si le. Cele 50 de gr de faina se amesteca cu praful de copt si se se amesteca cu cealalta parte de aluat si se lasa la dospit 15 minute.


Se intinde coca intr-un strat gros de 1 cm si le tai cu o forma.


Se pun la copt intr-o tava unsa cu ulei.


Cat sunt calde se presara cu zahar pudra.
Pofta buna!
Incearca si Briose cu ciocolata si glazura/ Cupcakes
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri dulci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.