Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Fursecuri regale cu gem

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Fursecuri cu fulgi de ovaz si nuca"
 
>
Stim ca britanicii sunt innebuniti dupa sarbatori si dupa suveniruri. Cu ocazia jubileului, unele dintre suvenirurile dulci au luat forma unor coroane cu gem. Fursecurile sunt perfecte langa o cana cu ceai.

ingrediente

   250 g unt
   100 g zahar
   350 g faina
   coaja de la o lamaie
   gem

mod de preparare

Pentru fursecurile cu regale cu gem, se freaca untul spuma cu zaharul, apoi se pune faina si coaja de lamaie.




Se framanta bine aluatul, se da la rece 30 de minute, dupa care se imparte in doua, si se intinde in doua foi. Cu o forma speciala (dupa preferintele fiecaruia) se decupeaza prima data baza fursecurilor (coroana plina), dupa care se decupeaza partea de sus a fursecurilor.




Se dau la cuptorul preincalzit pentru 15-20 de minute, dupa care se asambleaza dupa cum urmeaza:




o bucata de coroana plina se unge cu gem si se lipeste cu alt fursec copt pentru partea de deasupra.


Fursecurile regale cu gem se servesc dupa ce s-au racit alaturi de o cana de ceai negru cu lapte.

Incearca si Biscuiti cu faina integrala de secara si ciocolata
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri regale cu gem" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 50 %
599.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.